filme franțuzești

Luis de Funes, Luc Besson, Jean Reno, 3 filme cu Peugeot (da, Taxi :)) ),  Gerard Depardieu și cam atât știu despre cinematografia franceză. Ok, mai sunt și alții, dar cei menționați anterior au avut impact asupra mea. Azi am mai terminat un film: Il y a longtemps que je t’aime. Recunosc că m-am uitat pe el pentru Kristin Scott Thomas și că mă așteptam să fie în engleză… dar a meritat. Cu jumătate de subtitrare în engleză și jumătate în română :))

Advertisements

5 thoughts on “filme franțuzești

  1. Draga Claudia nu ascult radioul la care lucrezi din varii motive dar pot sa iti spun ca ti -am auzit vocea dintr-o banala intamplare si pot sa spun doar atit ai o voce superba multe salutari

  2. Atunci retractez cele scrise anterior imi cer mii de scuze si nu e vorba de dezamagire e o bucurie imensa ca nu lucrezi la acel radio

  3. Filmele lui Luis de Funes si Taxi pentru mine sunt printre cele mai reusite comedii, si nu ma refer doar le cele franțuzești.
    Cum este Il y a longtemps que je t’aime? ar fi mers un trailer, sa vad daca gasesc pe undeva si il pun si aici. M-ar tenta sa-l urmaresc, dar vreau sa fiu sigura ca merita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.