aș vrea să fiu organizator de evenimente. ce să fac?

Această întrebare am primit-o pe facebook de la o fată drăguță, care își dorește să se ocupe de un domeniu pe care nu îl cunoaște suficient. Și pentru că m-am gândit că pot fi și alte persoane interesate, câteva sugestii rapide:

informează-te! În primul rând caută date despre domeniul vizat, vezi cu ce se mănâncă evenimentele, ce este și ce face organizatorul. Un simplu search pe google o să îți returneze un număr suficient de mare de răspunsuri, pentru a avea ce lectura vreo câteva zile (îți recomand limba engleză… o să fie mai interesant)

evaluează-te! Acum, că ai un minim necesar de informații, gândește-te la tine și răspunde la întrebarea de ce ai vrea să fii organizator de evenimente? Pentru că îmi place este un răspuns bun, dar nu suficient. Și mie mi-ar place să fiu fizician, dar sunt paralelă cu domeniul… Vezi ce puncte tari ai, ce lipsuri, ce oportunități ai întâlnit, care te-ar putea ajuta pentru pasul următor, care este…

instruiește-te! Citește articole de specialitate, cărți, reviste. Mergi la o prezentare de profil, înscrie-te la un training, urmează un curs. Orice ți se pare că va răspunde nevoilor tale concrete de învățare. Participă la diferite evenimente și învață din experiența altora.

pune în aplicare! Organizează o zi de naștere pentru un prieten drag sau un party surpriză pentru cineva din familie… voluntariază pentru evenimentele ONG-urilor… fă greșeli… vei învăța într-o zi, cât alții în șapte 🙂 Mai departe sunt doar detalii și cifre.

Succes 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.