3 scurte

cea mai ieftină cafea de automat din Brașov am descoperit-o azi la ITM 😀 Dallmayr. delicioasă.

nu știu cine a organizat azi o mică alergare prin centrul Brașovului (sper totuși să aflu despre ce a fost vorba și organizatorul), dar nu cred că este sănătos ca tinerii să alerge în trafic, printre mașini, chiar dacă au o mașină de poliție în fața lor. absolut jenant.

dacă vreți să faceți sport, vă recomand parcul Tractorul dimineața pe răcoare. e liniște și relaxare 🙂

 

Advertisements

3 thoughts on “3 scurte

  1. aoleo, sa nu-mi zici ca esti unul dintre cei care ne-au trimis in padure + injuraturi + lua-ne-ar gaia de apucati, cine a mai vazut om zdravan la cap sa alerge :)))) cu ocazia semimaratonului din centrul inchis pentru circulatie al zagrebului :)))) vezi tu ,ce se organizeaza in parcul tractoru’ +padure vad veveritele, iar ce n-are vizibilitate se promoveaza mai greu :)))) ca parca promovam miscarea si viata sanatoasa, nu? :))))

    • nu vai, nu de asta era vorba 🙂 faza e ca nu s-a inchis niciun centru, de asta nu pricep de fapt despre ce a fost vorba. ca sa explic pe intelese: am plecat din livada, am ajuns in giratoriu, super aglomerat, plin de masini. la un moment dat apare o masina de politie croncaind, dupa ea, un tanar alergand (prin giratoriu)… mai stam cateva minute ca nu aveai cum sa treci cu masina, de celelalte care veneau din stanga, dinspre str lunga mai apar niste flacai alergand (la un moment dat unii dintre ei au luat-o pe scurtatura, fara sa mai ocoleasca giratoriu, dar tot printre masini)… nimeni nu era semnalizat (erau in tricouri personale, fara bandane, numere, ni’ca). no, intr-un final reusim sa trecem de giratoriu, catre str. lunga si mai vedem cateva grupuri de tineri (printre care si fete, uraaaa!), unii mergand la pas, altii alergand, si dupa ei o a doua masina de politie… si cam asta-i tot. pana la ora asta tot nu stiu despre ce a fost vorba, daca a fost maraton, repetitie sau altceva (poate era examen la sri, proba fizica :D). ca sa nu vorbim ca niciun trecator nu era cu stegulete si cu incurajari…. deci, penibil…

  2. :))) Io cred că știu ce-a fost! Știi reclamele alea în două bucăți – după prima parte nu ți-e clar ce-a vrut să zică autorul, care-i produsul sau serviciul în cauză, dar îți trezește interesul și aștepti cu nerăbdare partea a doua? No la fel o fost crosul ăsta – ei au trecut, nimeni nu știe despre ce a fost vorba, dar cu toții se întreabă “ce-a fost asta?” și se vor lămuri într-un final apoteotic cînd vor și începe să alerge fericiți :)))

    deci, penibil, de acord cu tine în cazul ăsta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.