o să ne plimbăm sau nu prin cartier?

Zilele acestea vom vedea exact câți prieteni avem prin online, dornici să-și pună votul la bătaie pentru ideile noastre colorate. Căci am finalizat descrierea completă a proiectului prin care dorim să scoatem seniorii din Brașov la plimbare în cartier și să inițiem astfel o nouă activitate cu tentă sportivă (walking, mai pe englezește – scuze, dar mai toate conceptele sună mai bine în engleză, de ce oare? :D). Pot deja să văd reacțiilor celor gică-contra:

– dă-i în moașă-sa de pensionari, asta ne mai trebuie să ne împiedicăm de ei prin cartier, prin parc, pe la bazin, prin autobuze?? Chestiunea numărul 1, din pensionarii ăștia fac parte și bunicii sau părinții tăi (și mai așteaptă vreo câțiva ani, că o să faci parte și tu), așa că gândește-te mai întâi la ei. Chestiunea numărul 2, pariez că dacă o să vezi seniori zâmbind pe stradă, mișcându-se cu spor, o să devii invidios și o să vrei să faci și tu ca ei 😀

– de banii ăia mai bine le dădeați o pungă cu alimente – no bine, și în luna următoare când se termină punga și ei sunt tot incapabili să se descurce singuri? Scuze, pungi cu alimente să dea cine o vrea, noi o să îi învățăm cum să se mențină sănătoși, o să le creăm niște mecanisme de suport, după care fiecare va funcționa independent. Că așa-i în societățile civilizate.

– nu votez că aștia își fac baza de date pe spatele meu – între noi fie vorba, deja ești în mai multe baze de date decât ți-ai putea închipui; așadar este o scuză de grădiniță (mai ales că știm că deja ai completat nu știu câte taloane care îți oferă 2 bani reducere sau o excursie pe care nu o să o câștigi în veci).

Știu că e o cale lungă de la a vrea la a pune în aplicare, de aceea nu o să vă cerem imposibilul, doar un vot micuț pentru un proiect drăguț 🙂 O să revin cu detalii despre cum se votează în 12 septembrie.

Advertisements

One thought on “o să ne plimbăm sau nu prin cartier?

  1. Pingback: ..::Stiri Brasov - Noi vedem Brasovul altfel::..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s