de ce-s brașovenii niște proști

În loc să existe un eveniment Junii Brașovului și un eveniment Zilele Brașovului, motiv pentru a scoate oamenii din casă și a le lua banii de două ori spre gloria pib-ului local, capetele seci ale faimosului oraș au combinat două chestii într-una singură. De asta Brașovul nu se va ridica niciodată la nivelul cultural al Sibiului!

PS: să vă mai zic că o instituție culturală locală care avea ocazia să se promoveze și să-și dezvolte activitățile în această vară cu ajutorul unor voluntari ne-a trimis azi la plimbare, cu un mare șut în cur? mda…

Advertisements

4 thoughts on “de ce-s brașovenii niște proști

  1. Păi coborârea Junilor e singurul eveniment cu adevărat mişto şi grandios în toată chestia asta numită Zilele Braşovului. Fără Juni ar fi fost doar o serbare câmpenească cu pseudo-artişti. Noroc cu Teatru, Opera şi Filarmonica că mai cresc un pic nivelul “kultura”.

    • nu cred că e cazul să discutăm despre calitate 🙂 dar ar merita văzut cum creștem nivelul de trai și oportunitățile de entertainment ale băștinașilor. zic eu, mai pragmatică de felul meu…

  2. “de ce-s brasovenii niste prosti?” de ce exista October Fest in septembrie? – sau mai bine zis de ce exista October Fest? (de parca n-ar fi atatea nume disponibile pentru a aranja 2 zile de baut bere diluata, pana cazi sub masa), de ce se plang romanii de bani, dar prefera sa cheltuie banii munciti in 2, 3 zile lei ca sa urce cu telecabina pana la Babele si sa manance seminte? cum de e posibil ca pentru a fi acceptat un festival de talia URSUS FEST primaria a cerut propriul stand cu bere (deparca n-ar fi castigat suficient de pe urma taxelor) ? de ce faci o actiune de ecologizare la numai o saptamana dupa Let’s do it Roamnia? (serios chiar se asteptau ca lumea sa iasa in masa inca odata?) Adica, astea sunt intrebari fara raspuns, pentru initiative tipice romanesti care tot timpul iti lasa mintea-n loc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s