Tort cu căpșuni

DSC_0022

 

Blatul: 6 gălbenușuri bătute spumă cu 250 de grame zahăr și 10 linguri de apă, peste care turnăm un praf de copt, 300 de grame făină și cele 6 albușuri bătute spumă. Foc potrivit, aproape 1 oră.

Crema: 2 iaurturi mari de fructe amestecate cu 500 g frișcă bătută și 2 gelatine înmuiate.

Blatul tăiat în jumătate + crema + căpșuni + cealaltă jumătate de blat, la rece cel puțin 1 oră. Decorat cu căpșuni și zahăr pudră.

DSC_0011

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s