Încă una, de data aceasta, Casa de pensii Brașov

Tatăl meu se pensionează. Un moment care odinioară era motiv de bucurie, că și-a îndeplinit cetățeanul misiunea de a produce pentru patrie și acu’ se poate bucura de familie, nepoți și multe altele… În cazul nostru, de pescuit și relaxare. Din nefericire între momentul “gata cu munca” și momentul “poștașul, a sosit pensia” există Casa de pensii Brașov. Care-s de-o incompetență și nesimțire ce nu pot fi exprimate în cuvinte… doar în interjecții și onomatopee… Imaginați-vă că actele sunt depuse din luna februarie… suntem în mai. După o reclamație și un mers în audiență pe la ceva șef tatăl meu a aflat că dosarul care este depus deja de cel puțin 2 ani (de pe vremea când visa la pensie anticipată) nu este complet. Căci trebuie să adune de pe la firme care nici nu mai există adeverințe care să arate numărul de zile nemotivate șamd. Păi vaca domnului, care ești la ghișeu, este atât de complicat să îi spui omului în momentul în care își aduce actele că dosarul e incomplet?? No bine, momentan adunăm acte. Să sperăm că trecem în curând la pasul următor…

PS: Sunt curioasă dacă există vreo persoană care are experiențe pozitive cu această instituție. Că eu până acum nu am auzit nimic de bine.

Advertisements

One thought on “Încă una, de data aceasta, Casa de pensii Brașov

  1. din păcate, doar impresii negative am si eu. Mai bine ar pune un container în care să depui dosarul….şi un automat de luat nr de înregistrare.Funcţionarele de la ghiseu nu te ajută cu nimic. Şi umilinţa de a sta la coadă pentru o lămurire şi replica ţîfnoasă că deranjezi, în loc să stai acasă şi să aştepţi, că vine ea, pensia!..(Sau Decizia) Că de aia nu se rezolvă la timp problemele, pentru că NOI, nu-i lăsăm să rezolve!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s