Una cu regiunile de dezvoltare

Un grup de copchii din Argeș pleacă în tabără cu un grup de profi, liderul părând a fi proful de sport. În ultima seară gașca face foc de tabără și pune niscaiva manele și alte tranquile din smartphonurile bengoase… și la un moment dat, spre distracția publicului, domnul profesor de sport aruncă în flăcări un spray… ca să bubuie….

Advertisements

2 thoughts on “Una cu regiunile de dezvoltare

  1. Lasa a cam fost si eu cu niste “cadavre didactice” intr-un schimb de experienta in Italia, si in Viena am fost cazati la o manastire de maici, tare dragute si amabile. Copii, nah, mai galagiosi, dar sa faci party de adio cu MANELE si SEMINTE in curtea manastirii…Dar ce sa ceri de la don’ director, dna contabila si proful de istorie al unei scoli obscure din Tarnava ?

    • Ahahahahah. Eu incerc sa nu generalizez, dar uneori nu imi iese. Acum 2 ani am mai avut o experienta cu profesori de prin Moldova care consumau alcool in timpul zilei, in timpul activitatilor, fiind insotiti de kinderi de scoala generala… Mi se pare demoralizant si trist ca in anul 2013 persoane care ar trebui sa motiveze prin exemplu sa aiba comportamente nepotrivite…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.