Filme de Oscar – partea a III-a

De la ultimele articole despre filmele cu potențial de a fi nominalizate la Oscarurile din acest an (partea I, special, partea II) am aflat câștigătorii Globurilor de Aur (12 Years as a Slave  și American Hustle, cele mai bune filme, Gravity, cea mai bună regie, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio, cele mai bune roluri masculine, Cate Blanchett și Amy Adams, cele mai bune roluri feminine, Jared Leto și Jennifer Lawrence, cel mai bun actor/actriță în rol secundar, Her, cel mai bun scenariu, Frozen, cel mai bun film de animație). Astăzi au apărut și nominalizările la Oscaruri, printre care American Hustle și Gravity au cele mai multe nominalizări.

Până la decernarea premiilor, de la începutul lunii martie, ultima listă cu recomandări diverse 🙂

——————

Ce e mai tragic decât un hobbit alergând 15 minute pe dealuri, în Lord of the rings? Robert Redford, fără cuvinte, pe o barcă, în mijlocul mării. Mai precis în All is lost. Important e că la final este salvat. (nominalizat pentru cel mai bun sunet)

Saving Mr. Banks – din care aflăm că Mary Poppins a existat în realitate… sau ceva de genul.

Enough said – un fel de comedie romantică.

American Hustle – product placement cu România, de două ori – drăguț. Bijuteriile, faine rău. Multe premii la Globurile de Aur, multe nominalizări la Oscaruri (decolteurile vând încă bine de tot :P)

The Book Thief – o poveste din cel de-al doilea război mondial; romanul pe care se bazează filmul a fost foarte bine vândut; filmul are în schimb recenzii foarte proaste.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s