Cre(ș)tinii de la europarlamentare

Din start, fiecare e liber să creadă în ce vrea și să practice religia în spațiul lui privat. Eu anul ăsta cred doar în sfânta înghețată. Și în pătrățelele lui Channing Tatum.

———–

Ieri comentam cu un cunoscut despre candidaturile la europarlamentare și de dilema pe cine votăm. În afară de listele de partid, s-au înscris 11 independenți. [Și da, Erwin Albu nu a strâns suficiente semnături (deși s-a folosit la greu de mișcarea cu Roșia Montana)].

Cei 11 independenți sunt: o fostă gimnastică, fost membru PSD, cu poze prin Playboy, Mircea Diaconu, care are o sentință irevocabilă de la ANI, motiv pentru care candidatura lui nu (prea) este validă, un cre(ș)tin, un al cre(ș)tin adventist, faimos pentru oareșce țepe, un alt cre(ș)tin medic, pasionat de sex, un nene cu cetățenie româno-americană, care zice că cheia e soluția (really?), doi necunoscuți, încă un doctor, un cre(ș)tin baptist și un constănțean, care stă în București.

Concluzia mea personală e că dacă partidul nu te ajută, sigur te ajută biserica… dacă mai aveam dubii despre cât de bine funcționează societatea românească…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.