Prăjitura Claudia

Aluatul: se pune la foc o cratiță cu 150 g zahăr, 1 ou, 3 linguri lapte, 2 linguri miere, 50 g unt sau margarină, 1 linguriță bicarbonat, se fierbe 3 minute. Cu compoziția fierbinte se opăresc 400 de grame de făină, se face un aluat potrivit și se împarte în patru foi care se coc pe dosul tăvii. Crema: 1 pachet de unt, 250 g zahăr se freacă bine, se adaugă zeama de la o lămâie; separat se fierbe 1 1/2 cană de lapte cu 3 linguri de făină, se umplu câte 2 foi cu crema albă de lămâie și la mijloc se lipesc cu marmeladă acrișoară. Se pudrează cu zahăr sau glazură de lămâie.

PS: Dacă vă iese, trimiteți-mi și mie o poză 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s