Cum a fost la evenimentul Philips PerfectCare (și un concurs nobine!) :)

CRS_8726

De unde ne luăm energia și cum o folosim în mod eficient astfel încât să ne putem duce la bun sfârșit misiunea de mamă? Cu acestă provocare a început discuția dintre Olivia Steer și invitatele sale la un ceai, în seara zilei de vineri, 19 septembrie, în spațiul generos al Hotelului Kronwell din Brașov, în cadrul unui eveniment special susținut de Philips Perfect Care și partenerii săi, The One și csid.ro. Olivia, care la rândul său este mamă a doi copii de 6 și 8 ani le-a povestit mămicilor prezente la eveniment despre hrana vie și stilul său de viață, despre ce înseamnă să mănânci sănătos, tu și familia ta și despre cum poți să-ți iei energia din tot ce te înconjoară: aer, soare, hrană, apă, prieteni. Mămicile prezente și-au împărtășit experiențele personale vis-a-vis de clasica dezbatere despre proteinele animale și cele vegetale, dar și despre diferite studii existente pe piață. Am aflat astfel că legumele și fructele sunt valorizate de foarte multe persoane și că stilul raw vegan este asociat cu persoane care își doresc să aibă energie și să fie sănătoase o perioadă cât mai lungă de timp. Și că, exact cum spunea Olivia, mamele sunt acele “zâne bune, care nu se dau în lături de la a face mici vrăji pentru a-și vedea puii lor sănătoși și împliniți”, capabile să selecteze din mormanul de informații lucrurile care li par relevante pentru familia lor.

CRS_8797

Pasul următor a fost de a afla cum putem economisi energia pe care deja o avem, înjumătățind timpul destinat treburilor casnice în beneficiul celor dragi. În această parte a serii a venit rândul reprezentanților Philips să facă o mică “vrajă” și să ne arate o modalitate practică de a reduce la jumătate timpul destinat călcatului de haine. Și apropo de asta, sunt sigură că nu știați care sunt primele trei activități casnice cele mai neplăcute din lume! Podiumul este ocupat de degresatul cuptorului, curățatul băii și pe locul trei, călcatul de haine (*conform unui studiu realizat în 2012) Vă regăsiți în acest top?? Eu trebuie să recunosc că uneori mi-ar plăcea să fiu Samantha, să mișc din nas și să termin instant curățenia prin casă 😀 Până se va întâmpla asta însă am aflat de la Ana-Maria Runceanu, reprezentantul Philips cum poate să dispară “monstrulețul” din coșul de rufe în jumătate din timpul obișnuit, cu jumătate din efortul pe care îl facem de obicei.

Philips PerfectCare - monstruletul Ugly Jean 2

Soluția am putut-o testa de altfel și în cadrul evenimentului 🙂 Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Aşa că, dacă ai acasămonstruleţi” de haine adunate de la toată familia, în timpul săptămânii, care te aşteaptă să le calci, trebuie să ai la îndemână şi o staţie de călcat Philips PerfectCare.

CRS_8886

Poți să calci și să te ocupi de bebe în același timp 🙂

CRS_8852

Mămicile au avut ocazia să testeze trei modele diferite ale stațiilor de călcat Philips PerfectCare.

CRS_8975-002

Eșarfa asortată cu nobine.wordpress.com 😛 Recunosc că nu-s fan al activităților casnice, de aceea ideea călcatului rapid și fără bătăi de cap folosind stațiile de călcat Philips PerfectCare mi se pare de pus pe lista lui Moș Crăciun 🙂

Pentru că sunt curioasă din fire, am întrebat mămicile în timp ce testau stațiile de călcat, ce așteptări au de la Philips PerfectCare: să economisească timp și să găsească o soluție pentru cămășile soților 🙂 Tot de la Ana-Maria Runceanu am aflat că dacă uiți fierul pe masa de călcat, ești în siguranță, pentru că talpa este specială și nu arde niciun fel de material, și, în plus, stațiile au un sistem special prin care intră în stand-by dacă nu le-ai mișcat 30 de secunde.

CRS_9080

Mămicilor le-a plăcut cel mai mult partea în care au putut testa cu mâinile lor eficiența stațiilor de călcat Philips PerfectCare, pe o eșarfă colorată, pe care au primit-o apoi cadou, primind în același timp răspunsuri la toate întrebările avute. În plus au putut participa la un concurs, fericitele câștigătoare primind jucării de pluș sau alte obiecte de folosință personală de la Philips, premiul cel mare fiind o stație de călcat câștigat de o doamnă învățătoare din Brașov care și-a dorit foarte mult un cadou special de sărbători.

CRS_9174

Mioara Sandu, câștigătoarea stației de călcat și gazda serii, Olivia Steer

A fost o seară relaxantă și interesantă în același timp, nu doar pentru mămicile prezente, care au putut discuta și testa stațiile de călcat, ci și pentru cei mici, care s-au jucat și ei cu “monstruleții” din haine, operele lor fiind prezentate la finalul serii, cu multă mândrie 🙂

CRS_9131

CRS_9142

 

No bine și acum surpriza blogului, avem un concurs special pentru toate mămicile dornice să doboare “monstrulețul” de haine din coșul de rufe de acasă! 🙂

Dacă ai participat la evenimentul de vineri, te invit să îmi lași un comentariu pe blog în care să îmi povestești experiența ta la evenimentul Philips PerfectCare și cum arată monstruleții tăi de rufe de acasă (trimite-mi și poze cu ei).

Dacă nu ai participat la eveniment, te invit și pe tine să comentezi la acest articol, să îmi trimiți poze cu tine și cu monstruleții tăi din coșul de rufe și să îmi spui cum reușești să le faci față, cât timp îți ia etc.

Dacă nu poți atașa pozele direct, mi le poți trimite pe email clabvro@yahoo.com sau pe facebook (clabvro).

Nu uita să dai share acestui articol pe facebook, twitter sau alte rețele sociale pe care le folosești pentru a ști și prietenii tăi despre experiența cu monstruleții de haine 🙂

Câștigătoarea acestui concurs va fi desemnată prin tragere la sorți în data de 10 octombrie și va câștiga o stație de călcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20.

————

Habemus poze 🙂

Popa Aurica

Popa Aurica (în afara tragerii la sorți 🙂 )

 

10585020_830016257029356_1943752462_n

Anna Pană

 

10723479_705774462841795_921229272_n

Georgiana Bogdan

Advertisements

4 thoughts on “Cum a fost la evenimentul Philips PerfectCare (și un concurs nobine!) :)

  1. Calcatul rufelor nu face parte din activitatile mele gospodaresti preferate. Mai bine spal de 3 ori, chiar si cu mana decat sa calc odata. Cu asa o minunatie cum este ,,statia de calcat,,cred ca ar fi o placera. Poate ma aude Mos Craciun si trece pe lista la mine. Cat priveste ,,monstruletul,, la mine chiar a disparut, acum am terminat de calcat rufele. Nici o grija, maine apare iar cand cobor cu un cos plin de rufe din uscatorie. Urati-mi ,,succes,, la ele!

    Anna Pana

  2. Voi mă știți pe mine! Nu, nu, nu vă cred! M-ați văzut, cu siguranță, cum fug de mormanele de rufe ce plâng după fierul de călcat. De-asta ați născocit minunăția asta de jucărie, nu? 🙂 Călcatul, of, ce dureros! Zău! Mă trec toate apele doar când mă gândesc la călcat, darămite, în fapt. Prefer să scutur bine, dar bine-bine, rufele când le pun la uscat și să scap de corvoada asta. Oare m-oi vindeca? Philips, cu tine am multe șanse! 🙂

  3. Am participat si eu acum doua zile la evenimentul din Iasi si am ramas placut impresionata de “puterea” noilor statii de calcat Philips :); intr-adevar, acum, monstruletii pot fi invinsi rapid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s