“Monstruleții” de haine pot fi învinși mai ușor decât crezi!

Georgiana Bogdan din Brașov este fericita câștigătoare a concursului organizat pe blog cu ajutorul partenerului Philips PerfectCare. Ea și-a dorit o stație de călcat care să îi ușureze munca și să o ajute să învingă “monstrulețul” de haine din coșul de rufe, a concurat și a câștigat!

Georgiana

Poza câștigătoare 🙂

La fel ca Georgiana și tu poți intra în clubul celor care înțeleg că sarcinile casnice pot fi rezolvate rapid și fără bătăi de cap, folosind ultimele inovații din domeniu. Compania Philips a organizat pe această temă o serie de evenimente care au avut loc în București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj invitând mămici și nu numai, împreună cu copiii lor, la o discuție despre provocările mamei și femeii moderne și  ajutorul prețios oferit de noile tehnologii. În centrul atenției s-au aflat noile stații de călcat Philips PerfectCare care au putut fi testate de către toți cei prezenți la evenimentele moderate de către Olivia Steer.

Philips PerfectCare

Ce este diferit la o stație de călcat față de fierul de călcat clasic? Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Fierul de călcat calcă folosind talpa încinsă pentru a întinde materialul, care în timp se poate deteriora, pe când stația de călcat  foloseşte puterea aburului. Cu staţiile de călcat Philips PerfectCare tot ce trebuie să faci este să umpli o dată rezervorul de apă şi să calci neîntrerupt 2-3 ore, fără ajustări de temperatură. Poţi călca doar pe o singură parte, pentru că aburul puternic străbate ţesătura şi astfel înlături cutele eficient şi fără efort, chiar şi pe cele mai dificile părţi ale hainelor. Astfel, sub presiunea aburului dispar uşor, rapid şi fără riscuri toate cutele monstruleţului de haine, construit de-a lungul săptămânii de familia ta. De la blugi la mătase, cu OptimalTemp poţi călca dintr-o singură mişcare.

 Am avut și eu ocazia să testez acest produs, în cadrul evenimentului din Brașov și m-am îndrăgostit iremediabil de el 🙂 În plus a fost interesant să particip la discuțiile cu mămicile din oraș, să aflu care sunt preocupările și așteptările lor lor și împreună, să învățăm din experiența de viață a Oliviei.

CRS_8864

Netezind eșarfa roz într-o clipită 🙂

 Dacă ești curios care sunt preţurile staţiilor de călcat Philips PerfectCare (*prețurile sunt diferite, în funcție de magazin):

 Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7015 : 715.91 lei*

Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7035: 954.62 lei*

Staţia de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635: 859 lei*

Staţia de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650: 1,336 lei*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s