Projectul cu bulinuțe colorate

DSC_0060

Care-i probabilitatea de a zbura mii de kilometri și a da de bulinele colorate? 😀

No bine, #colors este prezent în cele mai neașteptate forme, căci voluntarii plini de idei sunt peste tot. Partea asta nu am inventat-o eu, deși mi-ar fi plăcut 🙂

Proiectul Heildelberg se află într-un cartier din Detroit și este de fapt o organizație comunitară care și-a propus să îmbunătățească viața oamenilor și a cartierelor prin artă. Un fel de ce încercăm să facem și noi prin proiectul din acest an, din Gârcini 🙂 Diferența este că americanii au fost atât de inventivi, încât pe lângă partea educațională și cea de dezvoltare comunitară, au reușit să transforme o stradă întreagă în circuit turistic, care este vizitat anual de 275.000 vizitatori. Mișto, nu-i așa? Mai ales că tot ce se află pe stradă este gunoi reciclat într-un mod artistic.

Din câte am înțeles oamenii încă locuiesc în zonă, motiv pentru care era plin de plăcuțe cu: vă rugăm nu fotografiați rezidenții și nu parcați în fața caselor lor.

Am ajuns în zonă mulțumită șoferului din ziua respectivă (pentru că nu era trecut în proiectul oficial) și a fost una din cele mai faine experiențe avute până în prezent în SUA.

DSC_0054

DSC_0052

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.