Surpriza hidratantă de la AVON :)

DSC_0004-001

Prietenii de la AVON Cosmetics România mi-au făcut o surpriză mai mult decât plăcută și extrem de binevenită în special pentru zilele călduroase ale acestei veri: o loțiune tonică matifiantă, un gel cremă hidratant și o cremă hidratantă de zi SPF 15, toate din noua gamă Nutra Effects. Toate produsele acestei game au la bază un concept inovator, cel al semințelor active. No bine, ați auzit bine 🙂 Semințele de chia, semințele de rodie și cele de streliția sunt folosite pentru cele cinci subgame, fiecare adresând o problemă specifică tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless și Ageless Advanced. Produsele sunt îmbogățite cu vitamina E și provitamina B5, fiind adecvate tenului sensibil, testate alergologic, fără parabeni, ftalați sau coloranți.

Semințele de chia, bogate în acizi grași omega3, dar și o sursă bună de vitamina B și minerale au printre altele proprietatea de a reține de până la 12 ori greutatea lor în lichid. Aceasta calitate a fost folosită ingenios pentru a regla nivelul de hidratare ale tenului pentru 24 de ore, în gama Hydration, în cele două produse, cremă de zi cu SPF 15 și gelul cremă hidratant. În plus acizii grași omega3 au rol de refacere celulară, efect antiinflamator și antioxidant, neutralizând radicalii liberi rezultați în urma poluării, răspunzători de îmbătrânirea precoce.

Pentru aceia dintre noi cu ten mixt sau gras, cu sau fără predispoziție la acnee, AVON a creat gama Balance, tot pe bază de semințe de chia și pudră matifiantă, care să regleze nivelul de hidratare și să reducă sebumul.

Semințele de streliția (o plantă indigenă din Africa de Sud, cunoscută și sub denumirea de pasărea paradisului) sunt folosite în gama Radiance, acționând asupra pigmentării pielii, uniformizând și redând luminozitatea acesteia și stimulând totodată producția de colagen, fiind potrivite tenului pătat, lipsit de strălucire.

Totodată semințele de rodie bogate în vitaminele C și E, cu rol antioxidant și în polifenoli sunt folosite în două game pentru persoanele trecute de 35 de ani: gama Anti-aging 35+ și gama Anti-aging advanced 45+, care mai au în plus și ceramide, pentru a hidrata tenul matur.

Am avut deja ocazia să le încerc și pot să vă spun că sunt minunate 🙂 Miros bine și extrem de delicat, intră repede în piele și tenul își păstrează prospețimea chiar și la mai multe ore după folosire (și nici nu se îngrașă). În plus pielea nu strânge (ca atunci când ți se usucă fața și simți nevoia să stai cu fața sub apă…) și machiajul arată super ok.

Un motiv în plus pentru a mă bucura de vară 🙂 Ceea ce vă doresc și vouă 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s