S-o ardem chill, la colorat :)

DSC_0027-001

Cercetătorii britanici spun că o pagină de colorat pe zi ajută la relaxare, gestionarea stresului și lupta împotriva depresiei, plus dezvoltarea creativității și a zonelor creierului destinate abilităților motorii și a simțurilor.

Voluntarii de la Colors spun că trei zile de colorat în parcul Tractorul din Brașov te vor ajuta să te detașezi de problemele zilnice, să te relaxezi la aer și soare, să te distrezi cu persoane de toate vârstele și să redescoperi orașul prin intermediul doodle-urilor.

Și dacă îți place relaxarea activă, poți alege fotbalul, voleiul, badmintonul sau diversele jocuri de echipă 🙂

Toate acestea și multe alte surprize colorate le găsești la Open Park Festival, ediția a III-a, care va avea loc între 24-26 iulie, zilnic între orele 10-21, în parcul Tractorul din Brașov. Mai multe despre festival găsești pe site-ul Colors sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Ediția a III-a a Open Park Festival este un concept Colors în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu sprijinul Primăriei Brașov și al partenerilor locali, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Asociația Copiii de Cristal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.