Descoperiri INCREDIBILE despre refugiați!

Nici Nostradamus, nici Arsenie Boca, nici chiar atotștiutorul Băse nu și-au imaginat acest lucru incredibil! Este clar descoperirea secolului!!!

Refugiații, care au ajuns pe prima pagină a ziarelor doar după ce au pus la pământ gardul de sârmă ghimpată (nici asta nu mai e ce a fost odată… o fi import China??) construit de unguri și au dat peste cap traficul feroviar din Budapesta și Calais, sunt de fapt oameni ca noi toți, care vor o viață mai bună, aka Schengen, țări vest-europene, Germănica, Franța și altele similare. Căci SUA este puțin cam peste ocean și barca pneumatică nu cred că ar face față interacțiunii cu rechini și alte animăluțe cu 2 picioare, gen paza de coastă. Plus că ăștia sunt ocupați cu propriile lor garduri, dărâmate sistematic de mexicani și alți latino-americani. Și mai sunt și dușmanul declarat al jihadului musulman, deci mai bine Europa, că pe ăștia îi cunoaștem mai bine, de pe vremea când ne colonizau cu (in)succes.

În mod cu totul surprinzător nici dracu nu vrea în Brașov, viitoare capitală culturală europeană. Or fi auzit că pe aici unii oameni se spală cu apă încăzită pe aragaz, și, evident, au strâmbat din nas.

Situația actuală confirmă însă mai multe lucruri:

  • românii sunt un popor primitor doar în cărțile comuniste de clasa I; în realitate discriminăm la greu și suntem rasiști, xenofobi și alte cele, la fel ca multe alte nații – și asta nu de azi, de ieri. Nu ne plac nici moldovenii, nici oltenii, nici țiganii, nici bucureștenii, nici chiar românii :)) Așa că ce să mai discutăm de imigranți veniți dintr-o cultură total opusă… Valul anti-imigranți a scos la iveală toate fricile mai mult sau mai puțin întemeiate ale băștinașilor, în stilul haios al lui Creangă; nici nu au apucat ăia să facă încălzirea pentru a trece Dunărea înot și Ion otrăvise deja fântânile, arse câmpurile din Farmville și o încuiase pe Maria în hambar, de frică că o să îi fure musulmanii drobul de sare din dulap și porcul din bătătură…
  •  politicienii noștri sunt degeaba. No bine, de fapt ei sunt ocupați cu șpăgi și cu semnatul pe la dna, un job cât se poate de obositor. Motiv pentru care nu au timp de discuții argumentate despre economie, societate (că de imigranți nici nu poate fi vorba…).
  • UE are nevoie de o reformă structurală; de scăderea birocrației și de mecanisme capabile să răspundă provocărilor actuale și celor ale viitorului; și de o discuție despre valori și cum vrem să arate Europa în următoarea sută de ani.
  • războaiele actuale nu se mai duc neapărat cu pușca în mână, ci cu dezinformare la greu pe rețele sociale.

 

Advertisements

One thought on “Descoperiri INCREDIBILE despre refugiați!

  1. bine spus “oameni ca noi toți, care vor o viață mai bună, aka Schengen, țări vest-europene, Germănica, Franța și altele similare.”….astia nu sunt neaparat refugiati din cauza razboiului ci doar oportunisti, refugiati economic mai degraba care profita de situatie si vor in…Germania…nu nu nu Liban, iordania, arabia saudita, Romania, Moldova s-au de ce nu Rusia, Azerbaidjan, Kazakhstan etc….nu nu astia sunt refugiati mai speciali tinere familli care vor in Germania….batranii si multi copii probabil ca s-au dus pe la vecini dar tinerii vor Germania….jesus christ cata prostie domnule…Adevaratii refugiati s-au dus in cele mai apropiate tari ca si cultura si religie si nu vobesc de batrani aici….vorbesc de oameni care erau disperati sa gaseasca o oaza de pace…..si au plecat undeva in apropiere in ideea ca se vor intoarce inapoi…..ceea ce se vede azi e un boost de oportunisti…nu zic poate sunt si printre ei adevarati oameni care fug de razboi..dar nu cred ca e un procent atat de mare printre ei…marea majoritate pur si simplu vor un trai mai bun…si spun ce vor sa auzim…..razboi…. jesus christ ….. asta e o opinie personala dar eu unul nu cred ca niste oameni disperati pun conditii…..iei ce gasesti nu zbieri ca vrei germania si ca tu nu vrei tabara de imigranti in cort…. tu vrei germania germania domnule…. asfixiati motorul european si o sa vedeti cum o sa fie dupa…..de faptul ca Danemarca, Irlanda, UK si Ungaria nici nu vor primi imigranti nici nu mai are rost sa vorbim…se vede cate de “unita” este europa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.