terabiții

Sau motivul pentru care femeile ar trebui să lucreze în domenii tehnice, și nu bărbații.

Oricine știe că dacă vei deschide geanta unei gagici, vei găsi orice vrei și ce nu vrei prin ea 🙂 Doar o gagică poate să îndese casa într-un spațiu minuscul, ba încă și lucrurile vecinilor. Aceleași abilități le descoperim în arii conexe, precum geanta de voiaj, dulapul sau chiar mașina sau apartamentul.

No bine, imaginați-vă acest talent pus în slujba omenirii sub forma inovării în domeniul tehnic. Pun pariu că un creier de gagică ar ști cum să creeze un hard disk extern care să conțină maxim de memorie și să cântărească minim. Pentru a putea încăpea într-o geantă de pisi.

Asta apropo de discuția pe care am avut-o cu frate-miu legată de faptul că pozele făcute de camerele actuale au dimensiuni cel puțin duble față de cele de acum 3 ani, să zicem. Păi zice el, și hard disk-urile sunt mai mari. Păi zic eu, cine va inventa o modalitate de compresie mai mare va da lovitura 🙂 După care am făcut puțin research pe net. Un hdd care odinioară avea 1 TB, acum are 4 TB. Și ghici câte filme intră pe el? :))))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.