post scriptum

Eu nu cred în perdele, în mileuri, covoare, uși închise, garduri și stâlpișori. Nu cred că trage curentul și nu cred că mâncarea românească merită atenție. Nu cred în Jesus și cred că pentru majoritatea lucrurilor există o explicație logică. Și mai cred că orice problemă are cauze și efecte și că dacă vrei să rezolvi problema într-un mod sustenabil, trebuie să găsești soluții pentru cauze, nu pentru efecte.

Dar cred că planeta ne suportă pe toți, diferiți (și egali, vorba lozincilor ue) 🙂 Drept urmare fiecare e liber să creadă în soluții de tot felul, dar cred că datoria statului e să găsească cea mai bună opțiune pentru problema dată, eficientă din punct de vedere al costurilor (inclusiv al celor de oportunitate). Și cred că sunt de preferat soluțiile pe termen mediu și lung, argumentate și documentate științific.

De asta am un fix zilele ăstea cu stâlpișorii, pentru că nu cred că este cea mai bună soluție. În plus îmi displace total faptul că primăria face și drege fără a consulta cetățenii, ca un barosan pe moșia proprie, din banii fraierilor. Că no, e greu să pui un afiș pe ușile blocurilor și să-i rogi pe proști să dea cu feedbackul pe email înainte de a lua o decizie.

Și gata cu subiectul, că mâine merg să mă cert cu hoții de la Anaf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.