Politica de luni dimineaţă

Sincer, sper ca Cioloş să nu cedeze presiunii de a intra în USR sau PNL şi să-şi transforme organizaţia într-un partid nou. Cred că politica suferă major la ora actuală de lipsa unor platforme în care să se regăsească şi oamenii care încă îşi mai folosesc creierul şi care sunt capabili să gândească în viitor, nu doar în trecut sau prezent. Poate aşa reuşim puţină dinamizare şi profesionalizare. Ca să nu ne ducem naibii cu totul. Că eu la alegerile următoare nu mai am cu cine să votez. Gata. Mi-am epuizat toate ideile şi toate strategiile. Că de răbdare nici nu mai poate fi vorba :))) Şi în cazul în care aţi uitat mâine-poimâine (2018) votăm la europarlamentare, unde riscăm să trimitem iar nişte looseri precum actorul ăla de a fost faimos în comunism că-şi căuta buletin de bucureşti şi care ne reprezintă interesele naţionale într-un moment în care se negociază strâns viteze diferite prin UE şi sincer aş vrea ca Ro să prindă viteza aia de net, nu viteza căruţei. If you know what I mean…

Din alt punct de vedere aş vrea ca băieţii şi fetele de prin partide să se pună la o masă cu cafeaua aia luată de la Starbucks şi să ia o hârtie refolosibilă şi nişte creioane în mână şi să-şi clarifice doctrina politică. Scrieţi bă muppeţilor clar cum vedeţi voi indivizii, statul, comunitatea, relaţiile dintre ei, capitalul, cyborgii, colonizarea lui Marte şamd. Să nu ne mai trezim în mijlocul mandatului că şefa de partid susţine familia tradiţională când partidul susţine pe site că “liberalismul are în centrul său individul”. După care rezumaţi în propoziţii simple, pe înţelesul kinderilor de clasa a V-a şi tipăriţi-le pe pe copiuţe pentru toţi membrii de partid (opţional le puteţi da extemporal după ce i-aţi pus să memoreze şi să mănânce copiuţele). Da, ştiu, va fi un exerciţiu nasol, la finalul căruia se va lăsa cu sânge şi maţe răsfirate, dar măcar veţi avea proprietatea rahatului pe care îl promovaţi. Că dacă nu v-a învăţat la corporaţie până acum, vă învăţ eu: atunci când promovezi lucruri în care nu crezi, comunicarea suferă; atunci când nu ai valori comune, comunicarea suferă; atunci când nu ştii pe ce lume trăieşti, comunicarea suferă.

Şi vreau ca următoarea duminică să fie fără spălări de rufe şi contre de şcoală generală pe fb, dacă se poate, săru-mâna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.