Dezastru în bucătărie, ep. 4: chilli ardelenesc

Ceapă, usturoi, morcovi, păstârnac, eventual ardei, tocate mărunt, plus ulei, plus, sare, piper, boia, niște ardei iute, musai chimen, oregano sau busuioc, plus roșii în conservă, plus niște carne afumată cum se face prin Ardeal, plus fasole boabe roșie din conservă. Chilli-ul este cu carne de vită tocată, mi-am propus să fac la un moment dat; varianta ardelenească a fost bună de să-ți lingi și degetele 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.