pnl face legi pentru votanții psd

De aici. La asociațiile de proprietari – cele care ar vota un partid liberal – apa, curentul, gazul și încălzirea sunt contorizate individual, deci nu contează câte persoane le folosesc, contează consumul (partea cu consumul de apă al copiilor nu se vede este o tâmpenie mare cât casa, de parcă kinderii români nu se spală, ioi ioi ioi). Gunoiul este taxat pe persoană – dar tind să cred că sugarii produc destul de mult gunoi comparativ cu un adult… energia pe scară și nu știu liftul, plus curățenia mai sunt cheltuieli pe persoană, că administrarea+interfonul sunt pe apartament. Deci mare fâs nu este, cu excepția blocurilor necontorizate, unde, ia ghiciți ai cui votanți stau?

Uite PNL niște idei mai potrivite pentru un partid liberal:

  • promovarea de sisteme care pot acoperi independent curentul la comun (scară, lift) – de ex. prin suvenționarea unor panouri solare sau altceva
  • promovarea construirii de parcări subterane în cartiere + spații verzi comune, ce pot fi folosite de locatari pentru timpul liber, inclusiv de grădini urbane
  • stimularea asociațiilor de proprietari de a folosi metode moderne de monitorizare a consumurilor (consumul de apă trimis pe app) și metode moderne de plată (stimularea plății online și/sau cu cardul)
  • promovarea unor sisteme de colectare selectivă a deșeurilor (senzori, chestii, socoteli – că oricum Ro e în urmă rău de tot la capitolul ăsta)

Cu astfel de inițiative, dragă penele în curând vei ajunge exact ca penețe că nici draq nu te mai votează la următoarele alegeri :))))

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.