Dezastru în bucătărie, ep. 9 – tort cu căpșuni

Este o rețetă simplă, de sezon, cu un blat de pandișpan și fulgi de migdale, însiropat cu amaretto și o cremă de iaurt, frișcă și căpșuni. Rețeta din care ne-am inspirat avea crema făcută din piure de căpșuni, frișcă și gelatină alimentară – puteți încerca și varianta respectivă, dacă nu sunteți un dezastru major în bucătărie 🙂

Arată fabulos pentru că, evident, este făcut de profesioniști :)) Contribuția mea în afară de spălat vase a fost de a separa ouăle (gălbenușul de albuș) cu mâna, ocazie cu care, am stricat vreo două :)))) Cum s-ar zice nu pot să-mi trec în cv că-s expertă în ouă 😀

Între timp visez la niște spumă de căpșuni și o tartă… vă țin la curent dacă reușesc să mai ard ceva :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.