Fără atâta văicăreală, vă rog

Dacă este ceva ce trebuie să învățăm de la Halep este perseverența. Muncă multă, constantă și mai puțin dat din gură. Și fără atâta văicăreală.

Sincer fata asta ne-a făcut un cadou neașteptat. Nu premiul ca atare, ci faptul că a devenit campioană exact în ziua mitingului pesedicilor (mâna statului paralel și al lui Soroș, evident :)) ). Ce alt moment mai bun de a-i sărbători victoria și de a muta telecomanda de la televiziunile infecte românești? Ce altă ocazie de a muta centrul discuției rețelelor sociale de pe tricourile alb-burtoase pe competență și bun simț?

Singura modalitate de a reduce răul în societate este de a-i diminua mesajele și implicit puterea de propagare și diseminare. Un bun studiu de caz sunt intervențiile germane în cazul episoadelor teroriste recente – nu mesaje distribuite, nu poze distribuite, nada, nichts. În loc să sharuiți poze și filme, și iar poze și iar filme cu pesedici, să le promovați mesajele, pe rețelele sociale ale prietenilor mei ar fi trebuit să văd doar pisici. Și poze cu Halep.

Că doar nu sunt o noutate oamenii săraci, cei needucați, spălați pe creier, bătrâni, șamd care fac parte din celălalt stat (paralel – bârnă – sol, că deja nu mai știu care stat al cui e….). Zilnic interacționăm cu ei, în bloc, la colțul străzii, la piață, în autobuze, în magazin, în parc, la piscină etc. Cu ce ne ajută să îi facem de kkt pe net? Cu ce ne ajută să îi scoatem în evidență? Vă  simțiți mai bine că i-ați făcut trafic mustăciosului în loc să citiți la final rezumatul (asta presupunând că vreți să fiți la curent cu ce a mai debitat bivolul)?

No bine, și acu ce facem? Muncim și ne vedem de treaba noastră, că nimic nu îi enervează pe pesedici mai mult! Și ne promovam argumentele over and over again. Desigur ar mai fi opțiuni – greva fiscală – dar nu a ținut niciodată (apropo prin bv, prin cartiere umblă garda la făcut de amenzi), pus mâna pe furcă (va fi trist când se va întâmpla asta), nano-roboțeii-aliens generați de cireșii înfloriți care le intră pe ureche politicienilor și le mănâncă creierul (true story, dacă sunteți fanii familiei King). Și învățăm și noi niște marketing politic băieții și fetele usr/ro 100? Că aș vrea să am ce vota în 2019!

PS: în statul meu paralel singurii autori care merită învățați la școală sunt Creangă și Caragiale. Restul sunt balast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.