Cum îi creștem, așa îi avem

Ultima oară, la Kaufland pe Avram Iancu, un angajat de 20 și ceva de ani a fost super ofuscat că am pus mai multe etichete pe o singură pungă. (By the way, englezii reintroduc pungile de hârtie reciclată la raionul de legume, în timp ce la noi nici măcar la pâine pungile nu sunt doar de hârtie) (Dacă nu știi care-i faza cu pungile de plastic, te lămurești aici.) În timpul ăsta la Auchan o doamnă în vârstă mi-a zâmbit frumos și mi-a mulțumit pentru fix același lucru. Te-ai fi gândit că reacțiile ar fi trebuit să fie invers și când colo….

Maică-mea, aflată pe lângă Oradea îmi povestește că a supraviețuit cu groază unui majorat ținut toată noaptea. Cu manele bubuite la maxim. (Chestie care mă duce cu gândul la o întreagă discuție despre turismul băștinaș și standardele minime din domeniu…) Și ne întrebam cum naiba să asculte niște tineri de 18 ani doar manele, că, no bine, granița de vest blablabla…

Dar e bine, centrele de tineret sunt toate funcționale, tinerii sunt sprijiniți să se asocieze, ong-urile sunt hartuite  ajutate să contribuie la dezvoltarea societății și producția la hectar a depășit cu mult prevederile acestui cincinal….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.