Dezastru în bucătărie, ep. special – salată pentru călătorii

Tura asta am renunțat la tradiționalele șnițele (avem o glumă în familie pe tema asta) și am avut la schimb o salată delicioasă (serios, îmi lasă gura apă doar când îmi aduc aminte de ea).

Salată iceberg, morcov ras, apio tăiat mărunt, ridichi felii subțiri și pătrunjel verde; pusă în caserole individuale și ținută la rece în geantă frigorifică. Dressing de muștar, ulei, condimente și lămâie, pus în borcan. Amestecate doar atunci când le mănânci.

Varianta vegană: salată

Varianta vegetariană: salată plus mozarella

Varianta carnivoră: salată plus grătar plus mozarella (după gust)

Logic că mozarella și grătarul ținute separat. Idem, chiflele.

No bine, n-a fost dezastru, că a fost pregătită de Chef. Dar mi s-a făcut o foame scriind acest articol, dezastruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.