Hai că devine distractiv…

Scris pe genunchi, în timp ce aștept să se actualizeze androidu’ (damn, cine ar fi crezut că e mai tragic ca windowsu’???)

E amuzant ce țeapă au luat conservatorii, sincer. După ultima opinie publicată în NYT asta e singura concluzie. Când oamenii din interior încep să dea tare din buze, lucrurile au atins un nivel tragic, dar începi să îți pui tot felul de întrebări. De genul, cum naiba n-au știut ăștia ce au în bătătură?

Omul a încercat să candideze de mai multe ori, dar nu a reușit să obțină nominalizarea decât la ultimele alegeri. Vă puteți imagina, s-a trezit într-o dimineață și și-a spus vreau să fiu la tv, țac pac, a marcat banul și a ajuns în prime-time. A mai mâncat un hamburger, a mai jucat o partidă de golf, s-a trezit în altă dimineață și a urlat din vârful patului vreau să fiu președinte… Păi ești deja președinte boss… Nu, vreau să fiu președintele… Ok, trebuie să marci banul la partid… La care? La care te-o vrea… Și l-au vrut într-un final republicanii… Poate că nu îți dai seama din prima că e dus pe tarla, că showmen etc, dar niciun actor nu poate duce un rol în spate forever. Și chiar și la show-ul vieții, nimeni nu a știut că e mult mai mult decât grab her by the pussy? Îmi vine greu să cred…

Mai degrabă mi se pare că de fapt gașca de conservatori pe asta s-a bazat, că omul e super prost, conform studiilor, precum electoralul, drept urmare îl băgăm la înaintare, e ales frumușel, după care îl facem să joace cum vrem noi, între pauzele de la golf. Doar că omul e atât de prost încât le-a stricat ăstora planul. Întâi lui Bannon & friends (care apropo s-a mutat în Europa, că vrea să intervină în alegerile europarlamentare), după care celorlalți miliardari și altor găști.

Partea bună în toată afacerea asta e twitterul (cine ar fi crezut??) 🙂 În momentul în care nebunul își va închide contul, atunci va avea șanse la un al doilea mandat. Să sperăm că nu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.