Dezastru în bucătărie, ep. 31 – un fel de tabbouleh

Este un fel de tabbouleh, pentru că nu are bulgur (băștinașii spun că oricum trebuie să fie salată cu bulgur și nu bulgur cu salată 🙂 ), deși baza este tot pătrunjelul verde.

În tabbouleh-ul mediteranean, pătrunjelul tocat se amestecă cu ceapă verde sau roșie, după caz, niște mentă proaspătă, roșii tocate, lămâie și ulei de măsline. Plus bulgur. 

În cazul de față pătrunjelul tocat s-a amestecat cu chestii din frigider – ceapă roșie, morcov ras, roșii tocate, niște urme de ardei roșu și câteva boabe acre de rodie. Plus ulei și lime. 

De mâncat cu furculița sau combinat cu altele, chiar nu contează, este o variantă gustoasă la clasica salată verde.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.