La ce ne mai uităm acum că a dat zăpada :)

Prea multe posibilități, nu-s, dar orice ați face nu ratați Bohemian Rapsody 🙂 Cu toate inadvertențele din film, este o lecție de istorie, de a înțelege muzica și lucrurile pe care le avem în momentul de față și pe care nu știm să le apreciem. Ca de exemplu prezervativele și organizațiile care fac prevenție anti HIV în pofida muiștilor cfpiști. Malek este surprinzător, iar muzica… no bine, Queen, ce să mai discutăm 🙂 

Și apropo de muzică, a mai apărut un documentar despre Whitney Houston și se pregătește un film despre John Elton (dar nu a crăpat încă… mai are timp până în mai anul viitor :)) ). 

A Star Is Born are o coloană sonoră foarte mișto și Lady Gaga are un abdomen de invidiat. Este a patra variantă a filmului, care a apărut inițial prin anii 30. Versiunea din 54 este cu Judy Garland, iar cea din 76 cu Barbra Streisand. Merită văzute toate, mai ales că muzica e diferită 🙂 Pentru muzică, nu pentru alcoolist…

Bel Canto este inspirat din criza ostaticilor din ambasada japoneză din Lima, din anii 96-97. Un pic de sindrom Stockholm combinat cu să învățăm ce face CICR 🙂 Destul de suprarealist pentru vremurile actuale în care cu o dronă și un mobil ai rezolvat în 24 de ore orice criză :)))

Crazy Rich Asians sau cum asiaticii au luat cu asalt Hollywood-ul 🙂 Vine la pachet cu trupele sudcoreene care s-au cocoțat în Billboard ca răspuns la manelele latine și afroamericane. (Da, dacă vreți muzică, nu zgomot, vedeți Bohemian :D) 

No bine, ajunge că trebuie să mai și muncim :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.