15-15-15

Plec ieri la doctorița de familie și pe drum descopăr că este mai friguț decât m-aș fi așteptat. Adică primăvară în Brașov, brrrr. În fine, n-ar fi fost nicio problemă, că și așa spiritul meu bântuie pe undeva prin Belize de vreo câțiva ani încoace, puțin mindfulness și trece… doar că m-am trezit că-mi curg mucii dintr-o dată… Dau să caut prin buzunarele gecii, doar chei și telefon. Mă pipăi pe pantaloni, buzunare goale-super goale chiar. În rucsac, plin de hârtii, cu care nu te poți șterge la nas. Că no bine, dacă a fost o zi cu plus afară, mi-am schimbat ținuta de iarnă cu cea de sezon și șervețelele mele de nas au rămas în cealaltă geacă.

Motiv pentru care dau buzna, cu mucii aproape în freză, într-un mini-market pe Mihai Viteazul. Șervețele de nas aveți? Da, avem. Un pachet vreau și el. Un leu zice ea, scanându-l, timp în care îmi scot cardul. Aaaa, mă costă 40 de bani comisionul, ridică țâfnoasă tonul, așa mai bine vi-l dau gratis.

Of course că nu mi l-a dat gratis, motiv pentru care am fost nevoită să apelez la cash-ul de urgențe… (Bine că am avut portofelul la mine și n-am plecat ca de obicei, cu cardul și mâinile în buzunar. :))) Ca să pot să ajung la programare cu câteva minute întârziere. Și fără muci.

Ce vroiam să vă zic, faceți pauză 15 minute azi, dar nu vă întoarceți la obiceiurile vechi, bine? Și adăugați în agendă încă 15 minute pentru vot.

No bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.