No fries, u guys

Pentru că trăim vremuri absolut spurcate.

Dacă urmăriți ce se întâmplă peste ocean, poate ați văzut că mai multe state din US au trecut o legislație locală prin care pun o serie de bariere în calea femeilor care vor să facă avort, Alabama fiind ultimul stat de acest fel care interzice avortul aproape în toate cazurile (inclusiv viol și incest). Bun. Pasul următor este ca legislația să fie combătută în justiție. Cine se mai uită la filme și seriale a înțeles că de fapt miza este alta, ca unul sau mai multe din aceste procese să ajungă la Curtea Supremă pentru a modifica celebrul caz Roe vs Wade din 1973. Mizând și pe faptul că majoritatea curții este în prezent republicană. Adică pro-life și nu pro-choice.

În cazul în care US ajunge să interzică avortul total, efectele vor trece oceanul și se vor extinde mai repede ca ebola prin întreaga lume, pentru că vor veni la pachet cu ajutoarele financiare americane. (Cine a lucrat cu finanțări americane știe la ce mă refer). Aceeași măsură va da apă la moară unei serii întregi de cretini și retardați care acum comentează doar prin grupuri limitate (vezi referendumul pentru familie din .ro). Și pentru care toleranța noastră trebuie să fie minimă (pentru ăștia, nici măcar fries…)

Partea oarecum haioasă – dacă nu ar fi înfiorător de tragică – este că precum și în celelalte state, în Alabama decizia fost luată de 22 de senatori albi, de sex masculin. Pentru că oamenii au o problemă evidentă cu locul femeilor în societate și sunt ofuscați că ele, femeile, au îndrăznit să iasă de sub cratiță. Totodată o teorie a conspirației pe care am mai auzit-o spune că în felul acesta rasa albă va face subit mai mulți copchii (să fim serioși, natalitatea crește/descrește în funcție de factori economici și sociali). În plus, precum în România comunistă, va înflori piața neagră. Drept urmare cine va avea bani, va face avort și în continuare. Persoanele care vor fi cele mai afectate vor fi cele vulnerabile – cu probleme financiare, etc. și care în US sunt de culoare.

Să sperăm că rațiunea societății va învinge totuși pe termen mediu și lung personajele imaginare și gânditul din vârful penisului. Ca să nu ajungem să ne kilărim unii pe alții (Băi Musk, îți mai ia mult să ajungi pe Marte? :)) )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.