Eurovision

Din semifinala 1 am văzut doar rezumatul melodiilor câștigătoare. La semifinala 2 m-am uitat, cu un ochi pe twitter – că pe acolo e mai funny, de fiecare dată. 🙂 Prietenii mei suedezi și elvețieni au fost super ok, deci probabil se califică în finală – ăla micul din canton o să rupă dacă mixează cu Madonnica. 🙂 Româncele au fost ok amândouă, Peony este cotată destul de sus.

Partea bună e că muzica e la fel de proastă ca cea din Billboard. :)) Multe urlete, multe cântece din care eu n-am priceput niciun vers, cel puțin 2 participanți care-s la Eurovision pentru a n-a oară (Rusia și parcă Lituania). Partea proastă e ca atunci când mi-am cumpărat eu un sacou super fancy de la o firmă faimoasă din Bv și m-am trezit pe stradă cu o lady îmbrăcată la fel ca mine. HORROR!!! Degeaba efecte speciale, că organizatorii nu au fost capabili să genereze prea multe idei, mult roșu în fața ochilor, flăcări, aripi, copii palide și cam atât. Penibil. Jenibil.

Sâmbătă seara e finala, deci ne distrăm. Eu rămân la cele 2 preferințe + Germănica, de care m-am săturat, că o ascult zilnic la radio. :)) (Am adormit înainte de rezultate, of course 😀 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.