Cărți, documentare și BH90210

Ceva fain de citit? Dă-le încolo de cărți, avem sezon nou de BH90210. 😛 😀 ❤

Probabil v-ați prins că societatea a rămas fără idei cu totul – deh, viața în lumea dezvoltată și fără prea multe probleme este muy boring – drept urmare singura soluție care a mai rămas pentru ceva trafic este să resusciteze vechi filme și seriale. Mai întâi cele de prin anii 90-2000 după care probabil o să vedem remake-uri după Love Story și Aventurile lui Tom Swayer.

Faza distractivă e că la millennialii din ziua de azi nu prea prinde orice. E de înțeles, serialele de odinioară aveau dialoguri în ele, ceea ce nu prea rimează cu meme-urile și gifurile pi-ului de neuroni care este prevalent în grupa de vârstă +20. De exemplu Will and Grace a mai prins vreo 3 sezoane și asta doar pentru că e foarte gay 🙂 Lethal Weapon a prins 3 chinuite, Roseanne a fost frumos vreo câteva episoade până când actrița principală s-a dovedit ușor rasistă, Twin Peaks și X Files – no bine, cine a reușit să treacă de primul episod????, Murphy Brown s-a terminat deși Trump e încă viu și nevătămat, dar înainte ca actorii să iasă din domeniu pe cale naturală, cu picioarele înainte.

Dar oricum nu asta vroiam să vă spun, de luna asta ne uităm la BH90210 resuscitat cu tot castingul, mai puțin Luke Perry, decedat în acest an. O să fie nașpa fără Dylan, dar asta e, life goes on.

Acum fanii adevărați, aka io și cu personalitățile mele multiple, s-au reîntâlnit cu actorii din BH9210 și prin alte filme și seriale. No bine, nu cu toți, dar cu majoritatea. Plus s-au uitat și la 90210. Și așteaptă guma turbo cu stickere noi. Și posterele din Bravo de lipit pe ușa de la baie. 😀

Pentru voi restul, care nu sunteți așa impresionați și nici mari fani BH90210, alte opțiuni sunt un documentar despre Patrick Swayze, Cooking for Picasso sau Gătind pentru Picasso, de Camille Aubray sau, dacă sunteți la curent cu noile curente de decluttering, digital detoxing, kondoisme și ale nebunii și vreți să vă amuzați, Zen, the Art of Simple Living, scrisă de un călugăr budist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.