Angajații Kaufland în luptă cu tehnologia

La ultima vizită la Kaufland, în Steagu, ajungem la case cu un cărucior cu mai multe produse. La casele vechi, mega cozi, la ghișeele automate, nimeni. Iese angajata din zona de automate și ne invită și la acestea (dacă vreți să meargă mai rapid), dar fără să menționeze că sunt case expres, doar pentru un număr limitat produse. (Sinceră să fiu, n-am citit niciunde că există o restricție a numărului de produse.) Și noi, și alți clienți, ne ducem fiecare la câte o casă automată și începem să marcăm produse.

No bine, marchează frate-miu o sticlă de apă, când o pune pe cântarul vieții, se blochează casa. Bun, e din vina noastră, că am băut din ea și cântarul nu recunoaște gramajul (plus Kaufland e obsedat că clienții îi fură produsele – dacă nu mă credeți mergeți și citiți anunțurile din zona de mezeluri/brânzeturi feliate). Vine angajata, deblochează casa. Vrem să marcăm un bax de apă minerală – surpriză! – nu există toate produsele din magazin. Vine angajata, iar, iritată, deblochează casa. Vrem să marcăm un alt produs – ia ghiciți!! – se blochează iar. În timpul ăsta angajata alerga de la o casă la alta, de unde concluzia că ori toți clienții sunt cam proști, ori softul e cam varză. Se reîntoarce angajata, super agitată, că noah, românii nu fac față la stres, se apucă ea de marcat toate produsele și printre altele, comentează că astea sunt case doar pentru puține produse (chestie care oricum nu justifică softul de kkt) și din cauza unora ca noi – care comentăm că vrem case automate- 6 colege de ale ei au rămas fără job.

Cu acest final apoteotic și cu produsele marcate în final, am plătit și am concluzionat că Kauflandul este un magazin de ocolit.

PS: Cu puțin noroc, sper să se desființeze ocupația de casier în COR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.