Update #11 coronavirus

Ați observat cum nu mai contează nici măcar numărul de decese zilnice? Este oboseala acumulată după 10 luni nonstop de informație, cifre și haos comunicațional. Toate țările sunt în budă, inclusiv cele care păreau safe, gen Suedia sau Germania, chiar și asiaticele.. Din combinația de oboseală cu prostie umană și extremiști care bagă bățul în gard.

Desigur că în continuare este greu să vezi logica în anumite măsuri și felul în care se iau, la nivel central sau local, și se comunică nu este în măsură să ajute, ba dimpotrivă. Pe de altă parte, dacă ai scăpat neinfectat până acum nu este momentul să lași garda jos. Chiar dacă cifrele spun că suntem pe scădere.

Până una-alta, dacă ai ce mânca, ai căldură și apă caldă, cărți, filme și zoom, este absurd să te plângi, persoană privilegiată care ești tu!

Tehnologia. Cea mai avansată și super sexi tehnologie este totuși condiționată de mediu. Degeaba avem vaccin super avansat, dacă băștinașii preferă să crape, pentru că un neica nimeni de pe net le-a băgat în cap deja celebrul “dar dacă?”.

Ați început să visați că le spuneți oamenilor să poarte măști? Eu am trecut și de faza asta…

No bine, în mod miraculos, respectând regulile am ajuns la finalul anului. Vedem ce va fi anul viitor. Închei cu un citat zen:

ACCEPT REALITY FOR WHAT IT IS

The art of being prepared

It is not about giving up, but about preparing yourself

Shunmyō Masuno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.