Update #14 coronavirus

Într-o lună și un pic – cam atât a trecut de la ultimul update – avem după cum urmează: nu mai este nevoie de programare pentru vaccinare, poți merge cu buletinul fie la centre, fie la maratoane speciale, fie noaptea, dacă nu ai somn, la spitalul militar; poți să alegi dintre 4 variante, ultima fiind Johnson & Johnson, cu o singură doză; din 15 mai nu mai avem restricții de noapte și masca rămâne obligatorie doar pentru spații aglomerate și de interior; deși se discută despre pașaportul de vaccinare, momentan avem varianta hârtie/ scanare pe telefon; nu există restricții pentru persoane nevaccinate, toleranța față de ele frizează bunul simț.

În US s-a început vaccinarea de la 12+; probabil din toamnă încep copiii. Timp suficient pentru europeni să vadă cam pe unde se învârt acele apele.

Practic în partea noastră de lume pare că – pentru moment – a răsărit soarele. Alții nu-s atât de fericiți, vezi India, dar și insulele cele mirobolante, inclusiv Egipt, pe unde s-au perindat băștinașii noștri. Cu succes, ar spune unii sarcastici…

Am înțeles că cine nu se vaccinează pentru că [oculta etc.] se pregătesc să folosească măștile, ca să nu sară proteinele țup-țup pe ei. :))))

Până la valul următor. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.