Update #17 coronavirus

Bine ai venit Delta! Uite că ai reușit să ne iei din nou prin surprindere… 🙂

Românii au trecut la o strategie mai-mult-decât-suedeză, în care se merge la rupere, important e să nu scădem foarte mult în sondaje și sponsorii partidului să fie protejați financiar. Măcar până la congres, mă înțelegi?

Pe valul patru se pare că ajung la spital și vaccinații doar pe hârtie contra măcar o sută de coco. Cum care? Cei care cred că sistemul poate fi șuntat. Sistemul poate fi, evident, virușii mai puțin, că sunt imuni. Ceea ce nu vedem sunt măsurile luate contra celor care au vândut adeverințe false.

Mai aveți empatie față de nevaccinați? Mai încercați să înțelegeți ce e în mintea lor?

După un an jumătate, suntem în situația în care, dacă stai în casă să te protejezi, organismul tău va ceda la un moment dat, dacă nu stai în casă, riști să dai de virus. De asta nu avem cum să mai discutăm de libertate individuală pentru că prostia celui din jur are consecințe grave rău de tot.

Am mai învățat un termen nou: vaccinare la chiuvetă – incredibil frate, sunt țări sărace care așteaptă după vaccin și noi îl aruncăm la gunoi.

Polițistul cel rău Tătaru promite vaccinări obligatorii (măcar) la personalul din instituții sociale, sănătate, școli și instituții esențiale. Eu aș plusa cu un control la mansardă, care ne-ar ajuta să facem puțină curățenie și economii la buget, că majoritatea se sparg în figuri pe banii contribuabilului. Există deja exemple de prin alte țări cu apă caldă, care stau mai prost cu răbdarea și rezultatele sunt bune.

În altă ordine de idei, dacă ești de vârsta mea, să-ți reamintesc ultimul vaccin obligatoriu făcut în școala generală: în ziua de vaccin, am fost scoși pe rând de la ore, încolonați în cabinetul asistentei medicale și înțepați. În afară de niște plângăcioși, majoritari băieți, cu “mi-e frică de ac!”, nu au fost alte incidente. End of discussion.

Până data viitoare… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.