Cărți, scene și manele – ediția octombrie 2021

Sir I just witnessed you vandalizing a vandalization ticket and that will result an even a third fine…

The Good Fight sezonul 5

Foarte bun sezonul ăsta de la The Good Fight. Reflectă așa de bine societatea, făcând mișto și haz de necaz, cu o subtilitate incredibilă, de toate subiectele de pe agenda zilnică. De abia aștept sezonul următor.

Am văzut și The Bite, e horror, dar e frumos-frumos de tot.

Maid, una din cele mai bune cărți citite de mine în ultimii ani primește o mini-serie. O recomand în special libertarienilor. Apropo, să vă aud cum mai e cu sistemul social și sărăntocii care profită de el, după ce veți fi nevoiți să aplicați pentru subvenție de energie…

One of Us is Lying, cartea a fost super draguță, să vedem serialul. Pe Peacock.

Respect, despre Aretha Franklin, merge o tură. Jennifer Hudson este ok, dar noi știm deja asta depre ea. Ce mă irită ușor este că mai toate filmele biografice din ultima vreme se concentrează maxim pe dramele din viața artiștilor, violență, alcoolism, etc. și mai puțin pe procesul artistic.

The Boy who Harnessed the Wind, din 2019, frumușel și bun pentru vremurile actuale, pentru că ne explică de ce școala și știința sunt de preferat rugatului la ploaie. Eu l-aș folosi cu adolescenții, este perfect pentru vreo 4 materii.

Only Murders in the Building – simpatic, cine ar fi crezut.

Noul Cinderella, făcut pentru kinderii din ziua de azi, în care Cenușăreasa vrea să-și deschidă magazin de țoale create chiar de ea în loc să se mărite. Nice. Plus îi învață pe ăștia micii cântece de la Queen, Janet Jackson și Madonna. Muzică de bătrâni. :))) Partea proastă e că nu mai știm cântece originale. Pe de altă parte avem atâtea variante de Cenușăreasa, că mai merge una.

Ultimul sezon din Lucifer super prost, mai bine nu-l făceau, că a ieșit telenovelă. De asta nu trebuie să facem continuări pentru că așa vor fanii, că uneori procesul de creație pur și simplu nu mai curge, că și-a consumat toate resursele.

Abba s-au reunit la 40 de ani de la ultimul album, au două piese noi și chiar un turneu… digital! Da, ați auzit bine, hologramele lor din tinerețe vor fi pe scenă. Ați cumpăra bilet la așa ceva?

Ceva frumos cu lady Gaga și Tony Bennett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.