Cărți, scene și manele – ediția noiembrie 2021

‘Tell me, do they teach you about Cyprus at school?’

‘Not really.’

‘I thought not. All those tourists who travel to the Mediterranean on holiday, they want the sun and the sea and the fried calamari. But no history, please, it’s depressing.’

Elif Shafak, The Island of the Missing Trees

Bună ultima carte a lui Elif, deși deprimantă.

Liane Moriarty a mai scos și ea o carte, Apples Never Fall, bunicică, presimt că va mai ieși un film mediocru din ea. :))

Nu știu cum este la voi, dar din lista mea de seriale, până în 5 sunt excepționale, vreo câteva sunt bune și restul sunt ca să fie. Din fericire încă mai apar seriale bune, dar trendul nu este pozitiv.

Mi se pare mai dificil să ecranizezi o carte, decât să faci un film după un scenariu original. De exemplu, Nine Perfect Strangers a fost ok de citit, mini-seria însă am văzut-o pe repede înainte (super lălăită).

The Morning Show, sezonul nou a început destul de bine, să vedem cum va fi până la final. Are niște locații superbe, practic merită să te uiți la el doar pentru asta.

Bestsellers, Sir Michael Caine are 88 de ani și încă produce pentru societate a zis că se retrage, gata. Generația asta de artiști, capabilă să presteze și pe ecran, și pe scenă, va fi super greu de înlocuit. Dar no bine, presimt că vom avea filme cu actori reciclați pe CGI…

Seriale noi: American Rust – America cea prăpădită și drogată – mă uit la el pentru accentul lui Jeff Daniels, Family Law – canadian de pe Global, cu avocați și foarte politically correct, Our Kind of People – una din actrițele din Chicago Med a primit un rol principal cu țâțele mai mult pe afară, The Big Leap – un soi de Unreal, dar cu dans și ceva sarcasm, FBI International – nea Dick și-a mai băgat un film pe cablu, unul filmat în Budapesta & Europa, plus au un câine în echipă, yesss.

No bine, unde se retrag miliardarii americani care fug de justiție? În Elveția! Final de sezon 5 pentru Billions și modul în care Damian Lewis iese din serial – măcar nu l-au kilărit, tot e ceva. Dar serios, Elveția??? Sezonul 6 ar începe în ianuarie.

Adele scoate album nou, că a rămas fără bani. 🙂 Sau poate vreți niște remixuri de Elton John… Nu, încă nu vă dau melodii de Crăciun! 😀 😛 Așa că luați cu Jonas Brothers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.