Update #21 coronavirus

Bine ați sosit în anul 2022, care se citește douăzecidouăzecidedouăori, mulțumim frumos Dăncilă. Sper că sunteți pregătiți de omicron și omicron invizibil, valul 5, booster 4 și mai vedem, că de abia a început anul. :)))

A fost liber la partyuri de sărbători, vaccinarea a fost pusă de politicieni pe butuci și pe final de an am aflat că stimulentele financiare nu au funcționat mai deloc. Ce să vezi, s-a mai dus un mit, că poți să scoți oamenii la vot vaccin cu o găleată și o sută de lei.

Important este să fim pe podium. Fruntași la decese oficiale de covid, cei mai tari la mortalitatea generală, uraaaaaa, primii la vaccinare la chiuvetă și certificate false. Există un motiv întemeiat pentru care coliva este cel mai bun desert românesc.

În mod evident statul român, prin guvernul său și parlamentarii majoritari te vor mort. Un român mai puțin înseamnă presiune mai mică pe bugetele sociale și de sănătate, mai puțină lume care ajunge în ATI, mai puțini care se plâng pe fb că e nasol prin românica. Bien sur, mai puține impozite colectate, dar să nu ne gândim așa de departe, mai întâi vedem cu dragostea și carnavalul, apoi cu mărțișoarele și prin primăvară, când se face cald discutăm. Și vedem atunci o rectificare mică, un oug ceva… ah, da, și poate adoptăm și certificatul verde, că doar nu o fi grabă…

Vesticii s-au grăbit cu valul, iar, dar diferența majoră au făcut-o numărul de decese. De fapt aici va fi cheia ieșirii din pandemie. Tot ei experimentează cu obligativitatea vaccinării, să vedem rezultatele după februarie încolo (de urmărit Austria, Germania și Franța versus Suedia și Portugalia; plus Israel).

Ultimele două pe azi: este interesant cum fiecare vrea să fie cel mai special de pe planetă; din punctul ăsta de vedere nu există nicio diferență între Maricica-cu-zero-clase care nu pricepe nimic, dar sharuiește prostiile altora pe net sau marele Djokovic care știe să dea cu paleta după minge și cam atât.

Guvernul a decis ca pentru valul următor să poată fi folosite doar măștile medicale sau ffp2. Noi folosim textile cu filtre ffp2 pentru perioada asta, dar asta e, o să punem una medicală pe deasupra și cu jesus înainte, să sperăm că va fi un vârf rapid și care nu ne va afecta prea tare pe cei cu booster (dacă nu mai apare update-ul 22, o să știți, lol). :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.