Cărți, scene și manele – ediția februarie 2022

It’s good for you, this body empathy, like vegetables and jogging and eight glasses of water a day. But more than that, it’s enriching, like a Jackson Pollack painting viewed with your nose four inches from the canvas, like Mozart, like a brand new idea. It’s good for you.

Good in Bed Guide to Female Orgasms, Emily Nagoski

“I didn’t realize criticizing your food choices was a prerequisite for being a good boyfriend,” I grumbled, stuffing another forkful of kale into my mouth. Then I almost gagged, because honest to God, only rabbits should eat that crap.

You’ll Be the Death of Me, Karen McManus

Simpatică Nagoski, mi-a adus aminte de orele pe care le țineam în licee. 🙂 McManus are deja 5 cărți scoase, variațiuni pe aceeași temă, practic iese de continuări fără număr la serialul ieșit din prima carte. Actorii fac parte din următoarea generație de vedete, unde intră actualul Gossip Girl, Salvați de clopoțel, High School Musical șamd. Rămâne de văzut câți vor performa pe termen lung și câți nu.

And just like that – logic că am așteptat cu nerăbdare continuarea lui Sex and the City, având o listă lungă de întrebări: o să mai vedem țoale faine? dar pantofii, tot Jimmy Choo? intriga va mai fi atractivă sau o să ne plictisească la maxim? personajele au rezistat timpului? șamd. La vremea lui a fost unul din serialele bune și deschizător de vremuri, dar în prezent piața este cam saturată de progresiști. Am văzut cam tot și de toate, mai mult decât am așteptat… no bine, ce pot aduce niște personaje la 20 de ani distanță? Și uite așa, am aflat că poți crea controverse, chiar de la primul episod. :))) Și nu mă refer la Mr. Big, ci la relația celor 3 prietene cu Samantha. Blondurile încă sunt mai mult decât superbe, la fel locațiile din NY sau pantofii cu toc – subliminalul a funcționat superb, de Xmăs mi-am cumpărat și eu o pereche, chit că o să umblu cu ei prin sufragerie. :))))) Personajele noi sunt picate din manualul de diversitate și mi se pare un punct în minus, pentru că se vede că sunt forțate. Sorry Hollywood!

The Hating Game – dezamăgitor, dar rujul e mișto.

Sing 2 – dacă eu am ajuns să mă uit la animații, situația este cam nasoală. Că eu nu mă uit la desene și nu mă joc pe calculator. :)) Coloana sonoră faină, mai merge și un 3.

House of Gucci – era ok filmul și dacă nu îi vedeam fesele lui Lady Gaga. E o mediocritate de sezon, de-a lui Ridley Scott.

The Sex Lives of College Girls – concurența pentru Sex Education a lui Netflix, este o comedie ușoară cu 10 episoade de la HBO Max, care probabil va prinde și sezonul 2.

The King’s Daughter – putea să se termine în 5 minute, la cât e de prost.

Brazen – m-am uitat pentru actori și că efectiv nu aveam altceva mai bun. :))) Ecranizare după Nora Roberts, care a scris 225 de cărți (!!!), media fiind de 45 de zile pentru o carte. Damn!

Bull se termină după sezonul 6, adică prin mai. Mi se pare o decizie corectă să nu lungești ceva ce nu mai merge, mai ales că și pe aici a fost plin de controverse.

Avem seriale noi, The Gilded Age, How I Met Your Father, Inventing Anna, sezon nou la Sweet Magnolias și Bridgerton (25 martie).

Și dacă sunteți în NY, Hugh Jackman și Sutton Foster joacă în The Music Man, biletele sunt doar 400 de dolari bucata, plus 95 de dolari service & handling (ce naiba o fi asta?), total 1000 coco pentru 2 persoane. Dacă nu știți ce să îmi cumpărați de ziua mea. LOL.

Aș fi vrut să vă recomand și vreo piesă de la Sică Alexandrescu, dar chiar nu am știut ce să aleg, din atâtea piese variate și pe toate gusturile…

Luați cu Ashley Park și Mon Soleil de pe coloana sonoră a lui Emily in Paris, sezonul 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.