Cărți, scene și manele – ediția martie 2022

Dynasty sezonul 5 începe în martie, după ce a avut un scurt intro de două episoade de Crăciun. Haine, biju și rujuri, daaa, pentru asta mă uit la el. 😀

Tot în martie se reîntorc sezoane noi de la Bridgerton și Atlanta, ultima parte de la Killing Eve și ceva noutăți, precum The Dropout, despre Elizabeth Holmes și Our Flag Means Death (daaa, e cu pirați :D) care arăta simpatic în trailer.

Inventing Anna, miniseria cu 9 episoade de câte o oră, pică pe un trend de filme și documentare despre țăpari. Eu sunt fan Shonda Rimes, dar nu e cea mai reușită creație. Povestea în sine e interesantă: o tipă de 25+ care aproape a reușit să prostească niște bancheri să-i dea vreo 20 milioane, pretinzând că e din familie de bogătași, între timp trăind pe banii unora și altora. Filmul insistă cumva că sistemul e de vină, o fi și asta, dar vânzătorul e negustor cinstit doar când nu e prins. Dar fiți atenți la fază: tipă a stat 3 luni la un hotel, in cameră scumpă, fără să plătească nimic, că vin banii mâine, doar pentru că era VIP. Unde ați stat voi fără să plătiți din prima zi? Că eu niciunde. :))

Book of Love, Netflix, printre atâtea filme proaste, ăsta pare aproape digerabil.

Suspicion, o lălăială de 8 episoade fără nicio logică. Sau poate na, apare logica pe final.

Bel-Air, io cred că am văzut originalul, dar la ăsta am rezistat vreo 20 de minute, că personajul principal m-a călcat pe sistem. Tragic.

Stanley scoate sezon nou despre Italia, uraaaaa, au și dezastrele ce să vadă frumos luna aceasta! 🙂 Plus 2 seriale și un film despre Whitney Houston, de abia aștept. 🙂 Searching for Italy, sezonul 2 va putea fi văzut pe CNN din 13 martie.

Prea multe seriale și filme proaste, cărți aproape deloc, așa ceva, păi nu îmi revin eu luna viitoare? :))))

Ceva nou de la One Republic, să ajute cu anti-stressul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.