Update #23 coronavirus

O fi ultimul oare? 🙂

Din 8 martie 2022, adică după aproape 2 ani, o carantină, o campanie nereușită de vaccinare și pură baftă omicronică, ieșim din starea de alertă. Am fi băut în cinstea acestui lucru, dar psihopatul de Putin ne-a bombardat orice șansă de a ne bucura.

No bine, fără restricții, fără măști, fără pașapoarte verzi, liber la înghesuială (recunosc, eu o să o evit și în continuare, că asta e), puteți să redeveniți prieteni cu nevaccinații și să protestați împotriva… ah, stai, împotriva a ce mai protestăm noi dacă nu mai avem dictatură medicală? 😀

O să mai vedem statistici despre cazurile de covid? Cu siguranță. Și va mai trece încă ceva până vom putea avea mai multe date (sper să ajute și recensământul), din care să vedem imaginea completă a dezastrului românesc.

Partea bună e că 5g-ul a funcționat pentru mulți – mulțumim medicinei! – și uite așa avem ocazia să fim martori la evenimente istorice, deși eu personal m-aș fi lipsit – de evenimente, nu de 5g. 🙂 Părțile proaste sunt multe, de la sisteme ineficiente și făcute praf de corupția endemică până la prostia conaționalilor peste care este greu să treci, oricât de miserupist ai fi.

Ce facem în continuare? Ne vedem de viață. Ne protejăm ca și până acum, mai ales dacă suntem grupă de risc. Dacă va mai exista rapel, analizăm riscuri și beneficii și acționăm în consecință. Dacă nu v-ați vaccinat până acum, puteți să mergeți să vă vaccinați. Nu ștergeți însă certificatul verde, țineți măștile și pe Mona aproape și verificați informațiile constant, mai ales dacă veți călători (nu toată lumea se află în etapa aceasta).

Și fie ca următoarea pandemie să fie peste 100 de ani și eu să nu o mai prind!!! :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.