Cărți, scene și manele – ediția februarie 2023

Oceans rise, empires fall
We have seen each other through it all
And when push comes to shove
I will send a fully armed battalion to remind you of my love!

Hamilton, You’ll Be Back

“Elizabeth,” Harriet scolded her. “You can’t just let Mad do whatever she wants.”

“You’re absolutely right, Harriet,” Elizabeth said without taking her eyes off three test tubes. “You’ll notice I’ve moved the knives.”

“Elizabeth,” Harriet implored. “You have to watch her. I found her crawling into the washing machine yesterday.”

“Don’t worry,” Elizabeth said, still staring at the test tubes. “I never start a load without checking first.”

Lessons in Chemistry, Bonnie Garmus

Dacă tot este cu dragoste luna aceasta, luați de aici. 😀

Hamilton, puteți vedea varianta scoasă de Disney în 2020. Dacă iubiți muzicalurile, puneți-l pe listă, chiar dacă subiectul este mai puțin interesant. Imaginați-vă un spectacol rap despre pașoptiști. Exact. :)) Dar își merită premiile.

Harry & Meghan, documentarul este interesant, dacă vă pasionează celebrul cuplu și poveștile de dragoste între prinți și actrițe; dacă vreți mai mult, puteți citi și cartea lui, Spare, care există tradusă și în română și este hitul începutului de an.

Good Luck to You, Leo Grande, face parte din trendul cu “iubiți-vă corpul” chiar și după pensie, dar cred că aș fi putut fi ok și dacă nu o vedeam pe Emma Thompson în scene nud.

Emily in Paris, sezonul 3 a ieșit la final de decembrie și evident că va urma și sezonul 4, pentru că toți o iubim pe Lily Collins și suntem puțin îndrăgostiți de Lucas Bravo. Big like pentru haine colorate, locații de filmare, tocuri, haute couture (într-o vreme în care magazinele promovează treninguri și șlapi), muzee, mâncare bună, savoir faire, mers cu trenul; dar nexam acțiune, am avut senzația că e un show scris de interni, păcat.

Maybe I Do este pe listă de când era doar o idee. E cu Richard Gere, people!!! Sper să nu fie super prost. :))

Book Club 2 apare în mai.

Your Place or Mine, cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, vine pe Netflix.

1883, 1923 și Yellowstone. Primele sunt derivate din ultimul, toate cu cowboy și scrise de Taylor Sheridan, care este dintr-o dată super în vogă. Toate sunt cu mega distribuții și mai urmează încă o serie, din câte am citit.

Teambuilding, regizat de Alex Coteț și care a încins spiritele pe internet, este o comedie despre corporații, practic un Nea Mărin adaptat la vremurile actuale, în care, în loc de praz, avem votcă și droguri. Noi ne-am uitat toți la el și ne-am distrat, ceea ce este ok. Și n-am învățat nicio înjurătură nouă, cu excepția “kind reminder”.

Puss in the Boots: The Last Wish, e la fel de simpatic ca primul film.

The Wedding Veil, de pe Hallmark, sunt 6 filme, că sunt 3 prietene, și fiecare are deja două episoade și posibil să mai urmeze și anul viitor altele, sunt în stilul consacrat, dar merită puse în listă pentru rochiile colorate, bijuterii și pentru rujuri. Plus promovare pentru Italia și Grecia. Și Victor Webster. LOL. 😀

Lessons in Chemistry este de pe lista de final de an cu cărți a lui Obama și va beneficia și de o ecranizare. Este genul mediocru-simpatic, ceea ce se poartă la ora actuală.

Luați cu unul din monologurile regelui din Hamilton. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.