dezastru în bucătărie

Dezastru în bucătărie este despre a trata cu ironie și umor experiențele personale din bucătărie. Poți să ai două mâini de stânga, dar ăsta nu este un motiv pentru a face foamea sau a te hrăni doar cu porcării 🙂 Din 2020, articolele le găsești pe dezastruinbucatarie.ro.

În 2016 am scris despre Pace, dragoste și avocado sau 6 principii pentru un stil de viață sănătos și nutriție adecvată. În mod miraculos, încă sunt valabile 🙂

via pinterest

Din 2018 în început să gătesc cu Nikonul și ulterior cu smartphone-ul :)) Așa au apărut rețetele Dezastru în bucătărie. O modalitate de a mă împinge singură de la spate și de a diversifica ce mănânc în mod obișnuit. Și de a face experiența puțin mai distractivă, că, sincer, e plictisitor rău să arzi chestii prin bucătărie :)))

via pinterest

Din 2019 avem o provocare nouă, un #cookingbookclub #dezastruinbucatarie. Mai precis 6 cărți în 12 luni și multeeee rețete de încercat cu prietenii și familia 🙂 Mai multe aici.

Tot din 2019 avem sezonul 2 de stil de viață sănătos și nutriție, Eu când vreau să mănânc, mănânc. Scris cu ghidul OMS/ myplate/ Efsa în față și cu mici experimente personale.