Update #20 coronavirus

Feed-ul meu e plin cu anunțuri de condoleanțe aproape în fiecare zi. Nu știu cum stați voi, dar creierul meu nu este construit pentru așa ceva, pendulează încontinuu între furie și consternare.

În paralel: persoană vaccinată care spumegă împotriva vaccinului (de ce să se vaccineze oamenii sănătoși? LOL), persoane care vor să se infecteze, pentru certificatul verde, persoane care au zis că nu se vor vaccina, nici gând și sunt la cumpărături în mall, unde trebuie certificat verde, doctori care dau teste pozitive pe bani unor persoane neinfectate și nevaccinate.

Testele pentru salivă, care ar fi putut fi de ajutor pentru buna funcționare a școlilor, vin la finalul valului. Ținând cont că și anul viitor arată incert, mai bine mai târziu.

Actualul viitor ministru al sănătății, începe cu 4 declarații superbe: oamenii nu au unde să să testeze (n-am auzit pe nimeni să se plângă de așa ceva); Arafat e cam nașpa (de fapt singurul care de la distanță a părut să mai țină cont și de știință, nu doar de politică); certificatul verde trebuie să fie obligatoriu la momentul oportun (când o fi ăsta, că uite, 500 de morți pe zi nu au fost suficienți??!!); certificatul verde trebuie folosit doar între nu știu ce procente. Right. Omul a mai bătut un cui campaniei de vaccinare.

Capul BOR s-a vaccinat. Niciun îndemn pentru enoriași. Tot în iad o să ajungi musiu.

Să ne bucurăm de sarmale, că din ianuarie o vom lua de la capăt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.